Consultații medicale gratuite pentru mai mulți copii din Sibiu

07/06/2023

Arhiepiscopia Sibiuluiprin Departamentul social-filantropic și Asociația Filantropia Ortodoxă, a oferit la finalul săptămânii trecute consultații medicale gratuite pentru copiii de la Centrul socio-cultural „Noi orizonturi” de la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sibiu – Trei StejariMicuții au fost consultați de medicul stomatolog Natalia Giușcă într-un cabinet medical mobil amenajat în ambulanța aflată în serviciul asociației menționate.

Pe lângă aceste consultațiicopiii au participat și la activități de profilaxie dentarăîn care li s-au prezentat atât importanța igienei oralecât și modalitățile prin care să-și păstreze sănătatea dinților.

În perioada următoarecopiii care au fost diagnosticați cu anumite probleme dentare vorbeneficia de servicii gratuite la cabinetul stomatologic al Arhiepiscopiei Sibiului.

La final, cei mici au primit pachete cu produse de igienă oralăfructe și alte daruriDe asemeneacopiii au primit diploma pentru curajul de care au dat dovadă în cabinetul mobil de consultații stomatologice.