FAPTE MARI ALE CELOR MICI. MÂNUȚE DIBACE FĂURESC SPERANȚĂ.

01/09/2022

Mulțumim tuturor participanților la bazarul caritabil dedicat pruncului Rafael Tudor, pentru dragostea, entuziasmul și generozitatea lor! În mod special adresăm aprecierea și prețuirea noastră tuturor celor care au răspuns prezent la invitația părintelui paroh Adrian Roman, președinte al AFOS (Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu), îndeosebi reprezentanților Uniunii Micilor Artiști Plastici din Sibiu, ai Micilor Artizani din Săliște, doamnei Adina Voica, profesor coordonator al Școlii de balet StArt Ballet Studio, copiilor și credincioșilor din parohie.

În curtea bisericii Buna-Vestire din Cristian, sub umbra viței de vie, într-un peisaj bucolic, sub privirea și binecuvântarea ocrotitoarei parohiei, Maica Domnului, copiii au avut ocazia să își prezinte și să vândă creațiile din timpul vacanței. A impresionat mobilizarea lor plină de seriozitate, prezența vioaie în spatele meselor frumos împodobite, cu chipurile pline de zâmbete și încântare. Cine știe, poate unii dintre ei își descoperă astfel noi talente, aptitudini și vocații, pe care le vor valorifica în viitoarele lor cariere, spre bucuria părinților.

 

Mese pline de obiecte frumos decorate, pictate, de bijuterii manufacturate, de creații din lut și broderii, de siropuri, ceaiuri și dulciuri de casă, limonadă proaspătă,  jucării și obiecte ornamentale cu mesaje motivaționale, au atras privirile tuturor și au stârnit goana după frumos. Atmosfera generală a fost animată, binefecători de toate vârstele au dat impresia unui stup harnic, aflat într-un maraton de făcut bine(le), întrerupt de scurte popasuri lângă standul de răcoritoare și gogoși pufoase.

 

Numeroșii vizitatori au apreciat dedicarea și talentul copiilor și au fost foarte darnici. În numai câteva ore de bazar s-a strâns suma de 6.000 de lei, care completează donațiile în curs din mediul on-line, și care va fi înmânată părinților lui Rafel pentru continuarea terapiei costisitoare de recuperare neuro-motorie de care băiețelul are vitală nevoie. Cheltuielile medicalecurente se ridică lunar la suma de circa 3.000 de lei, periodic fiind nevoie de o sumă mai mare, de circa 13.000 de lei pentru proceduri terapeutice specializate.

 

Strângerea de fonduri pentru Rafel Tudor continuă și online, unde poate fi susținută de donațiile dvs. prin rubrica dedicată special de AFOS la secțiunea Vrei sa faci o donație.

 

Donează pentru Rafaelși prin virament

în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Sibiu

RO36 RNCB 0227 1137 9746 0001

deschis la BCR SIBIU, CUI 26346475

sau direct cu CARDUL pe

www.filantropiaortodoxasibiu.ro